13 februari: Wim Schakelaar en Sander Pannekoek verrassen Willie van Essen met een origineel cadeau op zijn tachtigste varjaardag.Op dinsdag 13 februari werd ons erelid en mede-oprichter van HDKS 80 jaar en nog altijd actief op de fiets. Weer of geen weer, Willie is bijna altijd van de partij en laat nog menig jongeling zweten als hij eenmaal op stoom is. Hij geniet nog met volle teugen van de wekelijkse ritjes met de club. Een reden om hem even te verrassen met een bezoekje.

Voorzitter Wim Schakelaar en Sander Pannekoek wisten waar het feestje was (blijft nooit lang geheim in Emst) en vielen Wim Veldhuisonuitgenodigd binnen.
Namens de club overhandigden we Willie een flesje met inhoud en een fotocollage met eenaantalbijzondere en leuke foto’s uit de ‘wielercarrière’ van deze krasse man. Willie was aangenaam verrast en onder deindruk van de plaatjes met tijd en datum op de achterkant vermeld. Natuurlijk moest er op gedronken worden en maakten we nog een optreden mee van een ander erelid. Wim Veldhuis was gecontracteerd en zorgde voor een kort en spetterend optreden.


Fotocollage gemaakt door Sander Pannekoek.
html templates website templates