Narit Emster Veldtoertocht 2012

Na alle drukte van de VTT hadden een dertigtal leden weer toestemming van het thuisfront gekregen om vandaag zelf eens het rondje te rijden. Hermen Jan deelde nog wat repen uit die nog net niet over de uiterste houdbaarheidsdatum heen waren. We vertrokken in omgekeerde richting, omdat we anders toch nooit het einde halen en om eens te zien of dat een optie voor de toekomst is.
Doordat het tempo niet al te hoog lag bleef de groep lang samen en dat vormde een mooi lang lint door het bos. Het spoor was nog goed te volgen maar om nu te zeggen dat hier meer dan duizend fietser overheen hadden gereden, was ook weer niet te zien.
Halverwege splitste de groep zich toch op om uiteindelijk bij de Tongerenseberg weer samen te komen. En vanaf daar fietsten we weer gezamenlijk naar v.d. Schepop waar niet was gerekend op zo’n grote groep. Na een interne kleine verbouwing konden we met z’n allen rond het biljard plaatsnemen die dit keer diende als koffietafel. Er werd teruggekeken op een hele mooie rit en de dag ervoor werd nog even doorgenomen.
Ook deze morgen nog weer een valpartij, niet al te erg dacht slachtoffer Jaap van Zuuk eerst nog, maar een foto in het ziekenhuis liet een scheurtje in zijn schouderblad zien. Gelukkig hebben we onze eigen foto’s nog.
Jaap, van harte beterschap en hoop dat je inmiddels weer op de fiets zit.

Sander