Nieuwe clubkleding

Op 12 en 13 april kon er gepast worden voor de nieuwe kleding van HDKS. Diverse keurig uitgestalde tafels met kledingstukken veranderde al
snel in vele bergen textiel. Daartussen de vragende blikken van de leden, wat heb ik nodig, wat bestel ik, en in welke maat? En dan heb je nog de basic line en de pro line, de iets srakker en sportiever gesneden uitvoering. Het wintervachtje zat nog menig fietser in de weg en gaandeweg het seizoen hoop je toch wel een maatje kleiner aan te kunnen. Vele vragen die na lang beraad en overleg opgelost werden.
Drie maanden later, op 14 juli, konden we de bestelde kleding ophalen bij onze voorzitter. Vele zakken vol kleding en helmen stonden in zijn tijdelijke winkel en het was een komen en gaan van clubleden.
Zondag 15 juli was het mooi fietsweer dus vele leden hadden de nieuwe outfit aangetrokken om deze gelijk eens uit te testen. Algehele conclusie was dat het prima bevalt en tussen de nieuwe en oude kleding zit weinig verschil, iets lichtere broek en wat andere tekstvormen. Word het toch nog mooi blauw op straat, uniforme kleding met bijpassende helm.
Namens alle leden bedanken wij het bestuur voor dit initiatief en alle goede zorgen.