Ledenvergadering
dinsdag 21 november 2006

De jaarlijkse algemene ledenvergadering vond traditioneel plaats in café "Van de Schepop" in Emst.
Zo'n 50 leden vonden op deze avond de weg naar het centrum van Emst. De weersomstandigheden waren slecht en dat is meestal balen bij activiteiten van een wielerclub, maar ook wij vergaderen gewoon in een warm zaaltje.
De bestuursleden Marc de Wilde en Theo Brons waren aftredend en niet herkiesbaar. Ook aftredend, maar wel herkiesbaar was Roef van Beek. Jaap Fleming werd als nieuwe bestuurslid benoemd en er is nog een vacature.
Voorzitter Wim Schakelaar opende na het eerste kopje koffie de vergadering. Financieel was het een goed jaar en men kijkt nog naar invullingen waarvan de hele vereniging kan profiteren. Erik Beekman was de man die vertelde over de nieuwe opzet van het seizoen 2007. Alle wedstrijden gaan meetellen voor het kampioenschap (ook de tweeregelmatigheidsritten en de cross) en de puntentelling wordt aangepast. De Schepoprit krijgt een andere invulling EN locatie, net als de ploegentijdrit. De definitieve data van deze wedstrijden liggen nog niet vast.
Naast het "gewone" kampioenschap wordt er een sportiviteitsprijs ingevoerd, waarbij deelname belangrijker is dan winnen.
Aan de activiteitenkalender verandert weinig. Enige nieuwigheid is een te organiseren Polderrit (110km-tocht) in het voorjaar. Enkele activiteiten tellen mee voor de sportiviteitsprijs.
Na enkele opmerkingen en enige discussie zal het bestuur binnenkort komen met de definitieve versie van de 2007-kalender.
Igno Dieker wil in het eerste weekend van weer het bekende Limburweekend organiseren. Hij nodigde daarvoor nadrukkelijk alle leden uit. De Lamappers zouden dan een aangepast programma kunnen rijden, maar wel profiteren van de traditionele gezelligheid.
Om even na tienen werd de vergadering gesloten en mogen we al uit gaan kijken naar een mooi wielerjaar 2007.