Ledenvergadering 22 november 2005

Een impressie

Op dinsdag 22 november vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Houdt De Ketting Strak. In een zaal bij café Van De Schepop kwamen de leden die de weg naar Emst gevonden hadden samen. Zo'n kleine 40 leden zaten tegenover het zestallige bestuur. Zeven leden hadden zich afgemeld.

Vergaderen is net als fietsen, het is wel lekker als het tempo een beetje hoog ligt. Met de kopmannen van het bestuur en een peloton leden. Voorzitter Wim Schakelaar ging ik voortvarend van start, waarna de kop werd overgenomen door penningmeester Erik Beekman, die weer werd afgelost door secretaris Ronald Koetsier. Tussendoor werd er vanuit het peloton een enkele keer een demarage geplaatst door o.a. Sander Pannekoek (clubblad) en Hermen Jan Petersen (VTT). Er volgde tenslotte een enerverende en lange sprint in de vorm van een rondvraag, maar na ruim een uur zat deze wedstrijd erop.

De ravitaillering tijdens de koers bestond uit twee koppen koffie.
Na afloop kon (op eigen kosten) nog wat geestrijke sportdrank genuttigd worden en gedane voorstellen informeel doorgenomen worden.

Oh ja, wie was nou de winnaar op deze avond?
Houdt De Ketting Strak, want het gaat goed met onze vereniging.

Er wordt gekeken naar de aanpassing van een aantal clubwedstrijden (o.a. koppelkoers, ploegentijdrit, deelnemers van buiten, puntentelling).

Nieuwe ideeën t.a.v. onze club (wedstrijd / ontspanning / training) voor 1 februari 2006 bij de secretaris indienen. Er kan dan tijdig naar de haalbaarheid gekeken worden.

Clubkleding ligt binnenkort (vanaf tweede week van 2006) gewoon in de winkel en wel bij Time Out in Epe.