Nieuwjaarsreceptie HDKS

Het zat weer gezellig vol bij v.d. Schepop op zaterdagavond 15 januari tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van “Houdt de Ketting Strak”. Als het zo doorgaat zal Ineke binnenkort weer moeten uitbreiden om al die enthousiaste leden te kunnen herbergen bij de volgende recepties, en we hebben de afgelopen jaren al zo veel meebetaald aan de verbouwing van “ons clubhuis”.
Tijdens het welkomstwoord van onze voorzitter Wim Schakelaar werd het jaar 2004 nog even in vogelvlucht doorgenomen met alle hoogtepunten. Zoals natuurlijk het 25 jarig jubileum in mei met de koninklijke onderscheiding van Henk Boeve. Henk en de twee andere musketiers en ereleden, Willy v. Essen en Wim Veldhuis, werden nogmaals bedankt voor hun jarenlange inzet voor de club. Ook een dankwoord voor alle vrijwilligers die op wat voor wijze dan ook hebben geholpen bij al die activiteiten welke we afgelopen jaar hebben georganiseerd.
Een bloemetje was er voor Ineke waar we al die jaren welkom waren voor de vergaderingen, feestjes en nieuwjaarsrecepties. Ineke had op haar bekende wijze ook een woordje klaar en bedankte onze club voor de prettige en gezellige samenwerking in de afgelopen jaren en had een bloemetje voor de drie oprichters.

Jaap Fleming werd gehuldigd als clubkampioen van het jaar 2004, en werd in de bijbehorende kampioenstrui gehesen, tweede werd Michiel Berends en derde Sander Pannekoek. Bij de jeugd was Ronald van Amersfoort dit jaar wederom de ATB clubkampioen voor Mike Bouwmeester en Thijs Pannekoek.

Tijdens de traditionele bingo waren de verwachtingen hoog gespannen met een echte ATB fiets als hoofdprijs, dit was de nooit opgehaalde hoofdprijs uit de verloting van afgelopen jaar. De eerste ronde ging prima met de nieuwe elektronische bingomachine, de tweede ronde gaf deze al wat problemen. Bij de derde ronde gaf deze de geest en werd maar weer op de ouderwetse manier verder gegaan met deze ronde waarin de fiets de hoofdprijs was. Die ging uiteindelijk naar een dolblije Ada Dieker (vrouw van Wil) die hem aan haar dochter wil schenken.
Na alle formaliteiten en de bingo was er tijd voor een dansje en muziek welke werd verzorgd door de enthousiast zingende postbode Andy Buitenhuis uit Apeldoorn. Schijnbaar had het bestuur hier alle beschikbare munten ingestopt want de geweldig zingende man wist van geen ophouden. Nadat hij rustig was begonnen ging hij zonder pauze te nemen door tot de allerlaatste bezoeker tegen drieën de zaal had verlaten.
Al met al weer een gezellige en geslaagde avond onder de vleugels van het nieuwe bestuur.

Sander Pannekoek

De clubkampioenen van 2004: Ronald van Amersfoort (junioren):
Jaap Fleming (senioren):

De bingo met als hoofdprijs een echte ATB (gewonnen door Ada Dieker)