WINTER 2010
Het is een ouderwetse winter geworden, die op 11 februari nog steeds niet voorbij is. Prachtige plaatjes van winterlandschappen, heerlijk schaatsen op natuurijs en fietsen door besneeuwde bossen.

Maar er is ook een keerzijde. Files, winteroverlast op diverse manieren en helaas ook valpartijen. Meestal lopen die valpartijen wel goed af. Maar niet altijd; zie rechts wat Roy Woensdregt te melden had.

Zelf ben ik gisteren ook gevallen; mijn vrouw gebeld en via huisarts en ziekenhuis weer thuis gekomen. Zwaar gekneusde heup. Ruud Sleper
Klik hier voor het stukje op mijn eigen site.
Er zijn vast nog meer clubleden gevallen en dat hoor ik dan graag.
Dinsdag 16 februari heeft voorzitter Wim Schakelaar een "fruitmandrondje" langs enkele leden gedaan. Naast mijzelf en Jacob kreeg ook Erik Gorkink, die ernstig ziek is, een bezoekje.
klik hier voor meer over Jacob's val.
Dit staat er in het gastenboek te lezen:
Beste iedereen,
Even een minder leuk bericht vanuit Epe:
Afgelopen zondag kwam ik op mijn werk (Ossenstal) en werd ik getrakteerd op veel commotie. Een ambulance, boswachters en zelfs politie waren ingeschakeld.
Er was een man gevallen in het bos met de fiets.
Door batterijproblemen met zijn mobiel had hij geen tijd om uit te leggen waar hij lag, en dus moest er met man en macht worden gezocht.
Na 3 kwartier op ijs te hebben gelegen werd hij uiteindelijk uit het bos gehaald en met lichte onderkoelingsveschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis.
Later op school (mijn kids zitten op de Anne de Vries, waar Martine les geeft) hoorde ik van Martine Eilander dat deze 'man' Jacob heet (haar man dus), en nog steeds in het ziekenhuis verblijft met een gebrooken heup!
Er zijn inmiddels pinnen in geplaatst.

De eerste nacht heeft hij, zo ik begreep, nog het nodig trauma ervaren van het lang alleen in het bos liggen, stervenskoud!
Ik wilde u dit slechte nieuws toch niet onthouden, al had ik liever leuker nieuws gebracht.
Vanaf hier wens ik Jacob een spoedig herstel.

Roy Woensdregt


Jacob Eilander
TERUG