WINTER !! 10-01-2010

De opkomst op zondagmorgen is de laatste tijd nogal magertjes. Twee man (M/V) op 20 december; vorige week waren het Gert Tellegen en Willy van Essen sr. die de kou en sneeuw trotseerden (waarbij Willy erg koude handen kreeg ondanks zijn speciale handschoenen). En vandaag stond alleen Gert om half tien te wachten aan de Hoofdstraat in Emst. Ondertussen was ik uit Vaasen vertrokken voor een klein rondje sneeuwhappen. Twee eenzame mannen in de wijdse wouden van de Veluwe. Totdat beide mannen elkaar tegenkwamen op de in HDKS-kringen zo welbekende parkeerplaats bij de kruising Enkhoutweg/Elspeterweg. De verse sneeuw maakte het fietsen door de bossen tot een haast onmogelijke opgave, maar de wegen waren goed te doen. (Ruud Sleper)
Verder veel afgelastingen in het weekend (o.a. VIOS midwinterloop in Vaassen). Martin v/d Berg zou in Egmond starten (ATB-wedstrijd op zaterdag / halve marathon op zondag), maar ook daar een afgelasting.

Gert mailde later nog: "Ik ben zelf nog verder gefietst. Ik wou nog het hoogste punt halen maar er was daar geen doorkomen aan, maar verder heb ook geen fietsers gezien dus ik had het rijk voor mij alleen. Maar het was het de zondagmorgen wel waard".
TERUG